3 manieren om je smoothie(bowls) en ijs smaak te geven

smoothie-maca-lucuma-carob

3 manieren om je smoothie(bowls) en (bananen) ijs smaak te geven

Je kunt heel eenvoudig ijs maken van bananen! Als je het nog nooit geprobeerd heb, dan mis je absoluut wat: bevroren bananen in de hogesnelheidsblender of een keukenmachine en je hebt ijs. Gezond, lekker en makkelijk! Je kunt natuurlijk ook van je smoothies een feest maken. Ik wil met jullie mijn drie favoriete manieren delen om wat flavour toe te voegen

Gebruik je geen hogesnelheidsblender om ijs te maken? Laat de bevroren bananen een beetje ontdooien, anders gaat je blender stuk.

-1. Met ander fruit. Je kunt vers of bevroren fruit gebruiken. Het lekkerste vind ik banaan met bessen, kersen of aardbeien. Probeer wat uit en kijk wat je zelf het lekkerste vindt.

fruit-smoothie

-2. Met groente. Voeg eens een hand spinazie of boerenkool toe. Boerenkool is mijn favoriet en voeg ik eigenlijk altijd toe aan mijn ijs of smoothie(bowl).

groene-smoothie

-3. Met specerijen of poeders. Ik vind het altijd heerlijk om kaneel toe te voegen, maar je kunt ook denken aan poeders, zoals carobe, maca en lucumapoeder.
Carobepoeder smaakt naar chocola en caramel, maar bevat veel minder vet dan cacaopoeder. Ook de combinatie van cacaopoeder en carobepoeder is heerlijk in veel recepten.

smoothie-maca-lucuma-carob

Je kunt natuurlijk deze drie manieren ook heel goed combineren. Zo maak ik vaak ijs of smoothies met boerenkool en fruit of combineer ik groente met kaneel of poeders.

Wat is jou favoriete combinatie?

Ben je geïnteresseerd in meer recepten van mij, volg mij via Bloglovin of neem een kijkje op mijn blog.

Op mijn Instagram en Tumblr plaats ik meestal veganfood foto’s.

Wil je op de hoogte blijven van divinevitalityy? Volg divinevitalityy dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van www.divinevitalityy.nl.