Adverteren / Samenwerkingen

Divinevitalityy is voor bedrijven een ideale plek om te adverteren en zo een groot publiek te bereiken. Wil je meer weten over de tarieven en bezoekersaantallen van divinevitalityy dan kan je altijd een e-mail sturen naar divinevitalityy@hotmail.com

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren of samen te werken met divinevitalityy.

1. Advertorials
Bij advertorials is het mogelijk om zelf tekst aan te leveren die op divinevitalityy geplaatst wordt, ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij een gezonde levensstijl. Voor meer informatie over tarieven kan je mij per e-mail benaderen.

2. Banners
Het is mogelijk om een plekje voor een banner op mijn site in te kopen.
De prijzen zijn afhankelijk van de plek op de website en de grootte van de banner. Mail mij voor meer informatie.

3. Winacties
Dit is een zeer geschikte en in verhouding goedkope manier voor bedrijven om hun product snel onder de aandacht van een grote doelgroep te brengen.

4. Reviews
Heeft u een product wat u graag meer bekendheid wilt geven?
Via divinevitalityy kunnen bedrijven die dezelfde doelgroep hebben als mijn site, mij een pakketje opsturen met hun producten. Deze producten ga ik dan reviewen en schrijf daar een eerlijke recensie over. Het is voor mij erg belangrijk dat de producten bij mij passen en ik zal dus niet ingaan op verzoeken die niks met gezondheid, voedingssupplementen, superfoods en gezonde voeding te maken hebben. Dit is zodat ik dicht bij mijn eigen normen en waarden kan blijven, heeft u een product wat wel binnen deze ‘eisen’ valt dan kunt u mij mailen. Aangezien ik alleen producten laat toesturen die bij mij en mijn site passen, is de kans op een positieve review erg groot.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om samen te werken, mail dan naar divinevitalityy@hotmail.com of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close