Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Appelazijn & Sole

apple cidwer

Appelazijn & Sole

Appelazijn, wie kent het niet? De meeste mensen zullen het wel kennen en zijn waarschijnlijk niet erg dol op de zure/bittere smaak van appelazijn en daarom zal dit ook geen favoriet drankje zijn van de meeste mensen, maar er zijn genoeg redenen om wel appelazijn te nemen. Appelazijn gebruik ik al een aantal jaren alleen ik stop tussendoor af en toe met het innemen van appelazijn omdat ik het dan weer eens afwissel met andere gezonde drankjes, zoals vers groentesap. De laatste dagen heb ik wat nieuws in mijn ochtendritueel geïntroduceerd namelijk appelazijn & sole.
Het is eigenlijk heel simpel je doet gewoon 1 a 2 eetlepels appelazijn in een glas en nog 1 theelepel sole erbij en vul het glas dan voor de rest met water. Erg lekker is het niet maar de appelazijn kan wonderen verrichten en de sole voorziet het lichaam van de nodige mineralen.

Wat is appelazijn:

Appelazijn is een 100% natuurlijk product wat ontstaat door gegiste appels, . Appelazijn is erg goed voor de gezondheid (mits het niet teveel wordt genomen) en bevat behoorlijk wat vitaminen en mineralen.

Appelazijn

Op deze manieren kan appelazijn helpen bij het afvallen;
-Appelazijn versnelt de stofwisseling waardoor er minder vetten worden opgenomen in het lichaam.
-Appelazijn stimuleert de vetafbraak.
-Appelazijn verminderd het hongergevoel.
-Appelazijn reinigt en ”detoxed” het lichaam
-Appelazijn remt het hongergevoel

Verder heeft appelazijn nog andere heilzame werkingen;

Appelazijn blijkt de bloeddruk te ‘reguleren’. Het reinigt het haar en draagt bij aan een mooie gladde huid. Verder reinigt appelazijn de lever, geeft energie en werkt antiseptisch.

sole

Sole

Sole is een oplossing van water met keltisch zeezout.
Keltisch zeezout schijnt erg gezond te zijn omdat het ongeraffineerd is en dus veel mineralen en sporenelementen bevat. Keltisch zeezout is ook het zout wat het minste natrium bevat

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Gebruik jij al appelazijn & sole?

chanoe

Lees ook eens;
Waarom Sole drinken?
Keltisch zeezout
TIP; hoe keltisch zeezout gebruiken?
5 goedkope tips voor een betere gezondheid
Gezonder eten in 4 stappen