Tags

, , ,

Better events Amber Albarda + winactie 3×2 kaarten!

better-events-ervaringen

Ben jij ook into een ‘healthy lifestyle’ en heb je dit weekend zaterdag 23 mei en/of zondag 24 mei nog niks gepland? Kom dan naar Better Events in de RAI Amsterdam.

Betters Events wordt georganiseerd door Amber Albarda en Elizabeth Maris.
Amber Albarda is zelf bekend van haar boeken die ze heeft geschreven, ze weet erg veel van gezonde voeding. Een van haar bestsellers is Eet jezelf mooi, slank en gelukkig.
Als geen ander heeft Amber Albarda zelf ervaren wat gezonde voeding en een gezonde levensstijl met je kan doen. Vanuit haar visie over een gezonde levensstijl raakte ze geinspireerd om zelf samen met Elizabeth Maris een evenement te organiseren waarbij wel alles echt gezond is. Er zijn wel meerdere evenementen op het gebied van gezondheid en een gezonde levensstijl maar daar zijn helaas soms nog veel commerciële merken die niet zo gezond zijn als ze lijken, dat is bij Better Events gelukkig niet het geval! De beste merken, producten en diensten zijn geselecteerd voor Better Events en er worden lezingen gegeven door onder andere Jesse van der Velde (Voor altijd jong), Juglen Zwaan (Supplementenwijzer), Ralph Moorman (De Hormoonfactor) en Richard de Leth (Oersterk).

better-events

Verder vind je op het evenement heel veel stands met gezonde voeding, natuurlijke cosmetica en er zijn ook workshops waar je aan mee kunt doen zoals bijvoorbeeld yoga!
De catering is ook goed geregeld op het evenement: geen geraffineerde suiker, ongefermenteerde soja, tarwe, koemelk, smaakversterkers of andere onnodige additieven. Er worden alleen kwalitatief goede producten gebruikt!

En het leuke is dat ik 3x 2 kaarten mag verloten onder mijn volgers!
Je hoeft alleen even mijn Facebook te liken en die van Better events.
Op mijn facebook pagina kan je het bericht als je wilt delen, tag even de persoon waarmee je graag naar Better Events wil en ik ben wel benieuwd waarom jij graag de kaartjes wilt winnen!

Voor alle lezingen die zaterdag en zondag zullen plaatsvinden kan je kijken op de site van Better Events.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Maak eens een van deze lekkere recepten;
maqui smoothie
cranberry blueberry smoothie
groene banaan kiwi smoothie met kaneel
blueberry smoothie