Tags

, ,

Cursus Astrologie Friesland

mercurius

Cursus Astrologie Friesland

Wil je ook meer weten over Astrologie? Er worden regelmatig cursussen Astrologie gegeven in Nes (bij Akkrum), dat ligt in Friesland tussen Heerenveen en Leeuwarden.
Op dit moment kan je jezelf opgeven voor een cursus Cheiron of een cursus Gelukspunt maar er zullen zeker meer interessante cursussen komen!

Hieronder wat meer informatie over de Cursus Cheiron.

De workshop Cheiron

Cheiron geeft een innerlijke wond aan die geheeld moet worden in dit leven.
Waar zit je grote pijn en verdriet en wat is de betekenis daarachter.
Mensen hebben te maken met verdrietige en zware thema’s in hun leven, bij iedereen is dit weer anders, de plaatsing van Cheiron in de horoscoop vertelt veel over deze pijnen en leerprocessen. De workshop Cheiron vertelt het verhaal achter de werking van de planeet en je ziet waar jouw Cheiron staat en wat je daar van leren kan in je leven.

Workshop is 35,- inclusief horoscoop tekening en koffie/thee en wat lekkers erbij. Avonden worden gegeven in groepjes van 4 tot 8 a 10 mensen, geef je op via email anjavandijkvdw@hotmail.com of telefoon 0566-651999 of 0618261729
Voor de horoscoop heb ik je geboorte datum, tijd en plaats nodig, die kan je bij opgave doorgeven. Je kunt dit opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Avonden worden in overleg gepland.

Wilt u meer weten over Astrologie en je persoonlijke horoscoop, kijk op mijn website www.astrolooganjavandijk.com

Wil je weten welke horoscoopsoorten er zijn en heb je interesse in een Astrologische uitwerking dan kan je op mijn site kijken voor meer informatie of volg mij op facebook.

Astroloog Anja van Dijk

anja

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.