Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dutch Weed Burger Haje

dutch-weedburger-haje

De Dutch Weed Burger bestaat inmiddels al weer een tijdje en ik heb deze heerlijke burger al 2x gegeten bij Haje (in Heerenveen en in Joure).
Het werd dus wel eens tijd om iets te schrijven over deze lekkere vegan burger, deze burger is namelijk gemaakt van zeewier. Lekker en verantwoord!

dutch-weedburger-haje

Er zijn inmiddels heel veel restaurants waar je deze heerlijke vegan burger kunt eten, vooral in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen.
In Groningen is deze burger zelfs verkrijgbaar op 4 plaatsen; De Burgerbakkerij, Land van Kokanje, Restaurant t Appeltje en Cafetaria de Vlaming. Ja je leest het goed, zelfs na het uitgaan kan je dus als het goed is altijd je lekkere, verantwoorde Dutch Weed Burger eten. Wel iets duurder dan een gemiddelde burger, maar dat is het zeker wel waard, ook de mensen die wel veel vlees eten vinden deze burger namelijk heerlijk!
En het is natuurlijk een stuk gezonder en verantwoorder dan bijvoorbeeld een broodje hamburger.

dutchweedburger-haje

PS; Let niet op de patatjes, die zijn misschien toch niet zo gezond 😉 haha…

De smaak kan ik moeilijk omschrijven, het is gewoon echt een heerlijke burger die iedereen eens zou moeten proberen! De kans is groot dat je direct fan bent van deze zeewierburger en de volgende keer direct weer een besteld!

Op Legumo lees je een review van de Burgerbakkerij in Groningen

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Benieuwd naar meer restaurant reviews?

Cafe Kult Groningen