Tags

, , , , , , , , , , , ,

Duurzaam evenement; Reuzedei Akkrum 2015

duurzaam-evenement

Duurzaam evenement; Reuzedei Akkrum 2015.

Een van de grootste evenementen op het gebied van duurzaamheid in
Noord Nederland is de Reuzedei in Akkrum. Op zaterdag 16 mei is er van 11.00 tot 17.00 veel te zien en te beleven op de Reuzedei en alles staat in het teken van duurzaamheid. Er worden lezingen gegeven die gaan over gezonde voeding, duurzame energie, groen rijden, elektrisch varen & recyclen. Ook is er een modeshow van Sari Fashion met ecologische/fairtrade kleding. Er zijn ook standjes van o.a. Ekoplaza en Hello Fresh. Ook worden er smoothies gemaakt op een duurzame manier zonder stroom, door te fietsen, van fruit wat anders misschien weggegooid zou worden.
Wil je weten welke bedrijven er nog meer zijn dan kan je dat hier bekijken. Ik ga natuurlijk wel even kijken en ben erg benieuwd naar de lezingen, zijn er nog meer ‘foodbloggers’ of andere geïnteresseerden die heen gaan?

Ben je benieuwd naar het programma, kijk dan hier.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Ga jij wel eens naar gezondheidsevents?

chanoe

Lees ook;
Better Events – samenvatting van de dag / ervaring
Lady Comp ervaringen
Vitaminesupplementen nuttig?