Tags

, , , , , , , , , , ,

IJsvormpjes kopen zonder BPA

bpa-vrije-ijsvormpjes

IJsvormpjes kopen zonder BPA

Heb je nog geen ijsvormpjes gekocht? Doe dat dan nu gauw want deze week wordt het super warm! Ze hebben zelfs een hittegolf voorspeld dus ijsjes maken is deze week zeker nodig voor de verkoeling ;).. Er zijn natuurlijk veel ijsvormpjes te koop in alle soorten en maten maar helaas bevatten deze plastic vormpjes allerlei schadelijke stoffen waaronder BPA. Lees ook eens; Plastic; welke soorten zijn het meest schadelijk?

Goede ijsvormpjes zijn bijna nergens verkrijgbaar.
Je hebt natuurlijk in allerlei gewone winkels voor een iets lagere prijs ijsvormpjes maar dit kan je beter niet kopen omdat BPA echt niet goed is voor ons lichaam.
Als je gewoon voorzichtig bent met de ijsvormpjes dan kan je ze natuurlijk jaren lang gebruiken dus het is echt de moeite waard om in goede ijsvormpjes te investeren.

Deze leuke ijsvormpjes zijn dus niet alleen gifvrij maar ook nog eens makkelijk online te bestellen en als je ze op tijd besteld heb je ze eigenlijk altijd de volgende dag in huis! Bestellen kan via de link; bpa vrije ijsvormpjes

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Heb jij een favoriet recept voor gezonde waterijsjes? Deel het in de comments onderaan de site 🙂

chanoe

Lees ook eens;
Magnetron schadelijk voor de gezondheid
Gifvrij koken