Tags

, , , , , , ,

Indian Curry

foto

Indian Curry

Heerlijk curry voor wie van pittig eten houdt! Heel makkelijk te maken en het is best wel snel klaar, deze currypasta bevat geen e-nummmers en is van het merk On Off Spices.

Ingrediënten voor 4-6 personen

Kokosmelk 400ml (Terrasana of Aroy D zijn zonder e-nummers)
Pandanrijst volkoren 250gram
Zoete aardappel (2 stuks)
Rode curry pasta 50 gram (Ekoplaza)
2 teentjes knoflook
1 ui
1 avocado
2 tomaten
1 komkommer
zongedroogde tomaat (naar smaak)
vegan mayonaise (Ekoplaza)
zout en peper

Bereiding Indian Curry

Kook de rijst in een pan met water tot het gaar is en kook de zoete aardappelen in een andere pan. Doe in een koekenpan de currypasta en kokosmelk en roer het goed door, zet op middelhoog vuur. Snijd de tomaten en avocado en doe het samen met de rijst en zoete aardappel (gekookt en in blokjes gesneden) door de curry. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en maak de curry op smaak met zout en peper en eventueel andere kruiden. Snijd de komkommer en doe er wat vegan mayo door, serveer dit naast de curry! Enjoy!

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Maak ook eens;
Pastinaakchips
Zoete aardappel chips
Witlofsalade vegan