Lovechock Rocks

lovechock-rocks-kopen

Lovechock Rocks – verantwoorde chocolade

Ik ben dol op chocolade, maarr.. ik kan er pas echt van genieten als ik weet dat het ook nog eens gezond en voedend is en niet vol met suiker zit.
Ik ben zelf natuurvoedingsadviseur en het valt mij op dat veel mensen het belang van goede voeding onderschatten, jullie als volgers van mijn site zijn vast al heel bewust bezig zijn en ik hoop dat ik jullie daarmee mag inspireren!

Lovechock vind ik sowieso een fijn merk die erg bezig is met duurzaamheid en gezondheid! Ze verkopen onder andere lovechock bars, lovechock tablets en lovechock rocks. De lovechock tablets zijn net nieuw sinds oktober! De lovechock bars en lovechock rocks zijn in verhouding iets zoeter, wat ik persoonlijk lekkerder vind!
Maar voor de echte pure chocolade liefhebber zijn de tablets een echte aanrader!
Lovechock rocks zijn er in de varianten; Almond Cinnamon (amandelen + kaneel), Raisin Coconut (rozijnen + kokos) en Mulberry Hempseed (moerbei + hennepzaad).
Mijn favoriet is denk ik de Almond Cinnamon omdat ik de combinatie heerlijk vind, ik eet best wel veel ongebrande en ongezouten noten omdat er veel gezonde vetten en andere voedingsstoffen inzitten en kaneel ben ik ook dol op! Een perfecte combinatie dus amandel + kaneel.

Er zijn een aantal merken die rauwe onverhitte chocolade verkopen gezoet met een beetje ongeraffineerde suiker, er wordt namelijk kokosbloesemsuiker gebruikt.
De merken die ik ken die gezonde chocolade verkopen zijn o.a. Lovechock en IQ Chocolade. Rauwe cacao is gezond omdat het onverhit is en daardoor nog veel voedingsstoffen bevat! Rauwe cacao bevat onder andere vitamine A, B1, B2, B3, magnesium, fosfor en ijzer. In het weekend vind ik het wel lekker om af en toe te genieten van een stukje chocolade samen met een kopje gezonde thee (zonder suikerbolletjes, veel merken stoppen suiker in de thee; lees eens verborgen suiker in thee).

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
Lucuma poeder
Kelp poeder
Magnesiumtekort aanvullen