Tags

, , , , , , , , , ,

Lovechock

llllove

Lovechock

Als er iets is waar ik nooit genoeg van krijg dan is het wel chocolade! En al helemaal als het gezonde chocolade is.. Deze chocolade is echt fantastisch lekker, echt een aanrader! Ze hebben 6 verschillende smaken, de cherry/chili is een nieuwe variant en die mocht ik testen.

llovee

Varianten van Lovechock

Almont/Fig
Goji/Orange
Mulberry/Vanilla
Pineapple/Inca
Pure/Nibs
Cherry/Chili
Pecan/Maca

Review Cherry/Chili

Wow deze variant is best pittig, wel heel lekker, vooral als je van de scherpe/pittige smaak houdt. Erg leuk dat lovechock steeds meer smaken krijgt, zo is er voor iedereen wel een lekkere smaak. Mijn favoriet blijft toch wel Mulberry/Vanilla, iets minder basic dan Pure/Nibs wat echt gewoon chocolade is en iets minder zoet dan de Almont/Fig, Goji/Orange & Pineapple/Inca (dit zijn de zoetste varianten).
Wat ik altijd fijn vind aan zulk soort bedrijven als Lovechock is dat ze wel echt wat goeds willen doen; het product is biologisch, rauw, gezond en ook nog een heel lekker! Verder is de verpakking super leuk met felle kleurtjes en biologisch afbreekbaar. Bij elke Lovechock zit een papiertje met een inspirerende spreuk. Lovechock is ook geschikt voor mensen met bepaalde allergieën en ook voor veganisten is het geschikt (met notenallergie wel uitkijken want het kan sporen van noten bevatten).

lovech.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe