Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Low budget verantwoorde crackers

cracker-651401_1280

In mijn vorige artikel kon je lezen welke crackers het meest verantwoord zijn, lees het stukje hier terug. Voor de mensen die graag Low Budget een zo verantwoord mogelijke keus willen maken of niks hebben met het vermijden van tarwe heb ik hier een overzicht geplaatst van (de meest) gezonde crackers in de supermarkt, er zit bijvoorbeeld geen suiker en e-nummers in. Er zullen zeker meer crackers zijn die suikervrij zijn dus heb je nog een goede tip, laat het me weten!

Wasa Volkoren
Wasa volkoren

Wasa Delicate thin crisp rosemary & salt
Wasa delicate thin crisp rosemary & sea salt

Hollandia Matzecrackers volkoren
Matze volkoren

AH Knäckebrod volkoren
AH Knäckebröd volkoren


Fjord crackers (Poiesz)

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Ken jij nog goede, gezonde crackers?

chanoe

Lees ook eens;
Gezonde crackers
Magnesiumtekort symptomen