Natuurlijke progesteron crème Dr Lee

progesteron-creme
Hormonen zijn erg belangrijk en veel mensen hebben dan ook hormonale disbalansen, zeker veel vrouwen zullen allerlei klachten herkennen omtrent de menstruatie of overgang. Veel vrouwen hebben bijvoorbeeld last van oestrogeendominantie, dan is de werking van oestrogeen ten opzichte van progesteron te sterk of er is te weinig progesteronwerking (of beide!). Teveel oestrogeen kan onder andere komen door te weinig afbraak van oestrogeen of bijvoorbeeld door xeno-oestrogenen uit onze voeding (let o.a. op met (drinken/eten uit) plastic, cosmetica / verzorgingsproducten, parfum etc.). Door oestrogeendominantie kan een vrouw allerlei klachten krijgen, heb je het vermoeden dat je een hormonale disbalans hebt? Mail mij dan op divinevitalityy@hotmail.com

Artikel is verwijderd ivm Wetgeving.

Progesteron creme kan je online bestellen; www.123superfoods.nl/supplementen/progesteron-creme.html

Amerikaanse arts John R Lee legt in zijn boek; Menopauze alles wat de dokter je niet vertelt uit dat te weinig progesteron kan leiden tot oestrogeendominantie met de nodige bekende overgangsklachten.

Dr John Lee

Dr. John R. Lee was de meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van vrouwelijke gezondheidsklachten die optreden vóór, tijdens en na de menopauze.
Dr. Lee onderzocht en ontdekte hoe hij deze gezondheidsproblemen met gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten kon aanpakken. Wij laten hier een natuurlijke, uitgebalanceerde crème zien, samengesteld uit de door dr. Lee aanbevolen ingrediënten, in de verhouding zoals hij deze specificeerde.

ProgesterAll™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat. Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk. De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe