Rauwe chocolade kopen

lovechock-aanbieding

Rauwe chocolade is lekker en gezond omdat het veel voedingsstoffen bevat.
De chocolade die in de supermarkt ligt is eigenlijk altijd verhit en vol met suiker, dit is dus niet meer gezond te noemen! Deze chocolade is eigenlijk zelfs zeer ongezond omdat suiker ‘vergif’ is voor je lichaam. Lees maar eens mijn artikel; suiker is vergif voor je lichaam. Onze weerstand daalt al bij 40 gram suiker per dag, dat willen we natuurlijk niet want niemand heeft zin om vatbaar te zijn voor bacteriën en virussen.
Daarom is het dus belangrijk om gezond te leven want iedereen wil zich graag goed voelen en lekker in zijn vel zitten, helaas is onze gezondheid ook verbonden met hoe we ons geestelijk voelen. Je kunt namelijk niet gelukkig zijn als je niet gezond bent, als je darmen bijvoorbeeld niet optimaal werken of je hebt een ‘leaky gut’ (lekkende darm) dan kunnen niet geheel afgebroken voedingsstoffen in het bloed terecht komen. Met name eiwitten vormen dan een probleem. Deze stoffen worden dan door het immuunsysteem niet als voedsel herkend. Het immuunsysteem valt het aan als een lichaamsvreemde stof en er ontstaan ontstekingen. Ook de lever heeft last van de toxische stoffen die worden doorgelaten en moet het weer onschadelijk zien te maken, dit kost ook veel energie. De lever neemt ongeveer 25% van onze energie, dus een overbelaste lever kan ook voor vermoeidheid zorgen.

Nu je begrijp hoe belangrijk het is om gezond te leven wil ik je graag wat meer vertellen over gezond eten maar toch af en toe genieten van iets lekkers, wat ook nog eens verantwoord is. Rauwe chocolade bevat namelijk nog voldoende voedingsstoffen zoals vitamine A, B1, B2, B3, magnesium, fosfor en ijzer, Lovechock is een van mijn favoriete soorten rauwe chocolade. Leef gezond en geniet af en toe van iets van goede kwaliteit zoals rauwe chocolade of maak zelf eens iets lekkers wat gezond is.
Snoepen mag, maar wel met pure ingrediënten zoals cacao, dadels en andere natuurproducten! En natuurlijk wel met mate, teveel is nooit goed!

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
Kelp poeder – Jodium
Magnesiumtekort oorzaak
CBD olie werking