Roestvrijstalen flessen van KRNWTR

roestvrijstalen-flesje

Ik ben al een tijdje fan van deze prachtige flessen van KRNWTR omdat ik eigenlijk nooit meer uit plastic flesjes water drink en ze zijn ideaal voor het sporten.
Plastic is slecht voor het milieu en voor onze gezondheid omdat plastic hormoonverstorende stoffen bevat zoals BPA. De veilige plastic soorten zijn misschien redelijk veilig om te gebruiken maar toch is het aan te raden om minder plastic te gebruiken omdat het plastic misschien wel veilig is in gebruik, maar ondertussen wel het milieu vervuilt. Vaak is het productieproces van plastic ook schadelijk voor het milieu en per jaar komt naar schattig 4,7 miljoen ton plastic terecht in de zee waardoor veel dieren in de zee uitsterven.

http://plasticsoupfoundation.org/gevolgen-voor-het-milieu/
http://www.seathetruth.nl/achtergrond/de-plastic-soep/

Hier kan je meer lezen over alle plastic soorten; plastic welke soorten zijn het meest schadelijk?

Uiteindelijk is het ook goedkoper om een roestvrij stalen fles aan te schaffen omdat deze echt super lang meegaan als je er een beetje zuinig op bent! Veel andere bidons bestaan ook uit plastic (wat dus onze hormoonbalans kan verstoren) en zijn ook vrij snel kapot. Wil je ook zo’n leuk flesje bestellen? Dat kan nu met 20% korting, klik op de link.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
Angst en depressie door vitaminegebrek
Chronisch vermoeidheid door HPU
Candida natuurlijk genezen
Natuurlijke progesteroncrème Dr Lee
Gluten en tarwe een gevaar voor de gezondheid?
Wat is het verschil tussen muesli en cruesli?
Gezonde vervanger voor pasta