Via het Gaia College in Harlingen volg ik de opleiding tot medium, maar stiekem vind ik eigenlijk alles in de richting van het spirituele interessant vandaar ook mijn interesse in de Schriftelijke Workshops. De Schriftelijke Workshops zijn ook interessant voor mensen die op een laagdrempelige manier willen kennismaken met het Gaia College, maar ik zou je daarnaast ook zeker aanraden om er eens een workshop te volgen, waarschijnlijk vind je het net zo leuk en leerzaam als dat ik het vind en geef je je direct op voor de volledige opleiding. Mocht je te ver weg wonen dan is het Gaia College ook geschikt vanwege deze Schriftelijke Workshops en kan je zo toch een hoop kennis en tools opdoen om jezelf beter te beschermen (zie de Schriftelijke Workshop Jezelf Beschermen + Inwijding). Ik vind het persoonlijk erg fijn dat er Schriftelijke Workshops zijn en er is meer dan genoeg keuze. De Schriftelijke Workshop die ik heb gevolgd is dus om jezelf te beschermen met de beschermvlam en je krijgt een inwijding in de energie van Aartsengel Sandalphon. Ook staat er in de reader een hoop achtergrond informatie over energie en hoe je bewust / onbewust aangevallen kunt worden door anderen (psychisch) of je eigen systeem kunt aanvallen. De inwijding zelf voelde voor mij heel prettig, ik voelde een rust en voelde me lichter & opgeruimder op een of andere manier. Mocht je meer informatie willen over Gaia College of een van de workshops dan kan je kijken op de site www.gaiacollege.nl