Succesverhalen

Bachbloesemadvies

Succesverhaal Erna P.; Psyschische klachten, stemmingswisselingen, onzekerheid, angstige gevoelens en depressieve gevoelens. (Bachbloesem)
Ik had er moeite mee om alleen te zijn en aan de andere kant ook om mensen echt toe te laten en te vertrouwen. Ook had ik last van onzekerheid, angstgevoelens en depressieve gevoelens en vaak last van stemmingswisselingen en een slecht incasseringsvermogen. Ik heb 2 flesjes Bachbloesem via Chanoe besteld en merkte na een paar dagen al wat verschil, na 2 weken voelde ik mij nog veel beter en op dit moment maak ik mij veel minder zorgen, voel ik mij emotioneel stabieler en van binnen veel rustiger! Het is heerlijk om meer in balans te zijn en ook minder last te hebben van de stemmingswisselingen, hierdoor heb ik ook meer energie! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om advies aan te vragen bij Chanoe en door haar Bachbloesem flesjes te hebben laten samenstellen!

Succesverhaal bij HONDEN. Hond D.; Stresserig, angstig, blaffen Mijn hondje kwam uit het asiel en toen ik haar daar uithaalde was ze thuis erg snel bang voor bijna alles. Ze is altijd wat stresserig en erg aanhankelijk geweest en jankt / piept en blaft erg snel. Sinds de Bachbloesem druppels is alles een stuk stabieler geworden en is ze minder angstig dus dat is erg fijn! Ik ga zeker een 2de flesje bestellen!

Succesverhaal bij KINDEREN. Meisje van 5 jaar; Na het gebruik van de samengestelde Bachbloesem; Ze is vrolijker, zingt veel (deed ze nooit), snapt dingen beter en accepteert dingen sneller. Ze slaapt ook goed in.

Succesverhaal bij KINDEREN. Meisje van 4 jaar; Sinds zo’n drie weken krijgt mijn dochter bachbloesem therapie. Dit is omdat ze al van af baby zijnde onrustig slaapt. Sinds de therapie slaapt ze rustig en word ze sochtens uitgerust wakker. Super dat dit op een natuurlijke manier kan worden opgelost.

1 thought on “Succesverhalen”

  1. Elvire said:

    Lieve Chanoe, de katjes zijn sinds zondag bij de nieuwe eigenaresse. Ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan; de reading bij Louie en de Bachbloesem voor Louie en die Gijs ook kon gebruiken.

    Het was overduidelijk dat ze positief reageerden op de Bachdruppels. Normaliter zit ik een half uur met ze in de auto en is het hele half uur een kattenkoor aan de gang. Nu hoorde ik Louie af en toe en Gijs was zelfs stil! Tuurlijk, ze waren wel gespannen, maar het was echt een wereld van verschil om nu 2 uur met ze in de auto te zitten!

    De nieuwe eigenaresse geeft mij meerdere malen per dag updates. Het gaat heel goed.? Ze gaan lekker naar buiten en komen terug. Zelfs Louie wil nu al af en toe een aaitje halen en zei laatst zelf ‘prrrrt’ (zijn manier van ‘ ik vind je lief’). Louie heeft geen enkele keer zo klagelijk lopen miauwen dat je niet weet waar je het zoeken moet. En Gijs is lekker makkelijk. Die rakker heeft het onwijs naar zijn zin in zijn nieuwe huis, tuin en bediende die de kraan en deur voor hem opendoet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close