Succesverhalen

Bachbloesemadvies

Succesverhaal Erna P.; Psyschische klachten, stemmingswisselingen, onzekerheid, angstige gevoelens en depressieve gevoelens. (Bachbloesem)
Ik had er moeite mee om alleen te zijn en aan de andere kant ook om mensen echt toe te laten en te vertrouwen. Ook had ik last van onzekerheid, angstgevoelens en depressieve gevoelens en vaak last van stemmingswisselingen en een slecht incasseringsvermogen. Ik heb 2 flesjes Bachbloesem via Chanoe besteld en merkte na een paar dagen al wat verschil, na 2 weken voelde ik mij nog veel beter en op dit moment maak ik mij veel minder zorgen, voel ik mij emotioneel stabieler en van binnen veel rustiger! Het is heerlijk om meer in balans te zijn en ook minder last te hebben van de stemmingswisselingen, hierdoor heb ik ook meer energie! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om advies aan te vragen bij Chanoe en door haar Bachbloesem flesjes te hebben laten samenstellen!

Succesverhaal bij HONDEN. Hond D.; Stresserig, angstig, blaffen Mijn hondje kwam uit het asiel en toen ik haar daar uithaalde was ze thuis erg snel bang voor bijna alles. Ze is altijd wat stresserig en erg aanhankelijk geweest en jankt / piept en blaft erg snel. Sinds de Bachbloesem druppels is alles een stuk stabieler geworden en is ze minder angstig dus dat is erg fijn! Ik ga zeker een 2de flesje bestellen!

Succesverhaal bij KINDEREN. Meisje van 5 jaar; Na het gebruik van de samengestelde Bachbloesem; Ze is vrolijker, zingt veel (deed ze nooit), snapt dingen beter en accepteert dingen sneller. Ze slaapt ook goed in.

Succesverhaal bij KINDEREN. Meisje van 4 jaar; Sinds zo’n drie weken krijgt mijn dochter bachbloesem therapie. Dit is omdat ze al van af baby zijnde onrustig slaapt. Sinds de therapie slaapt ze rustig en word ze sochtens uitgerust wakker. Super dat dit op een natuurlijke manier kan worden opgelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close