Sunwarrior proteine poeder kopen

sunwarrior-proteine-chocolade
Proteïne poeder is een makkelijke manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen van ons lichaam, we hebben er dagelijks voldoende van nodig om goed te kunnen functioneren. Mensen die veel sporten of ziek zijn hebben extra eiwitten nodig en mensen die vegetarisch of veganistisch eten krijgen vaak minder eiwitten binnen omdat er geen dierlijke producten worden gegeten die vrij rijk aan eiwitten zijn. Noten, zaden en peulvruchten bevatten natuurlijk ook gewoon eiwitten, maar veel mensen krijgen dan alsnog niet voldoende binnen via de voeding. Ik gebruik nu sinds een aantal jaren proteïne poeder en behalve dat het een goede aanvulling is op mijn voeding, vind ik het zelf ook erg lekker. Let er wel op dat je proteïne poeder koopt met zo min mogelijk toevoegingen, veel eiwitpoeder / proteïnepoeder zit vol zoetstoffen en andere e-nummers.

Hieronder wat meer informatie over Sunwarrior Proteïne.
Bestellen kan via de link; http://www.123superfoods.nl/proteine-mix/

Product voordelen

 • Bevat een unieke combinatie van rauwe plantaardige volwaardige eiwitten en essentiële aminozuren welke glutamine, arginine, lysine, leucine en ketenvetzuren bevatten.
 • Smaakt ontzettend lekker
 • Bevat edestine, een plantaardig eiwit dat alleen in hennep voorkomt en op de eiwitten in het menselijk lichaam lijkt.
 • Bevat omega-3 en omega-6 vetzuren die in de ratio van 1:3 aanwezig zijn
 • Wordt goed opgenomen door het lichaam
 • Bevat vezels en vrij van oligosachariden en trypsineremmers
 • Bevat gamma-linoleenzuur
 • Bevat ijzer, calcium en diverse andere voedingsstoffen zoals B vitamines, magnesium en vitamine E
 • Volledig hypoallergeen en geschikt voor elk voedingspatroon, dus niet alleen bestemd voor veganisten.
 • Gefabriceerd bij lage temperatuur met behulp van een natuurlijk extrusieprocedé, waarbij geen gebruik is gemaakt van oplosmiddelen, straling, genetisch gemodificeerde stoffen, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, smaakstoffen en pesticiden.
 • Bevat gegarandeerd geen dierlijke stoffen, zuivel, eieren, gluten, soja, toegevoegde suikers, granen of gisten.
 • Gecertificeerd Kosher(Rabbin Frankforter) en Halal (Ligue Islamique du Nord)
 • 100% biologisch 

Toepassing 

Meng dagelijks 1 of meer eetlepels Sunwarrior Warrior Blend Vanille met water, rijstmelk of je favoriete shake, smoothie of sap.

Oorsprong 

Sunwarrior is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van proteïnepoeders. Sunwarrior werd geboren op een warme avond in de Amerikaanse staat Arizona, tijdens het Sedona Raw Spirit Festival. Drie verschillende mannen met drie verschillende idealen ontmoetten elkaar hier en hadden samen één droom: een product ontwikkelen dat bijdraagt aan het welzijn van de mensen en de planeet waarop zij leven.

Hoeveelheid en dosering 

Gebruik dagelijks 1 tot 6 eetlepels Sunwarrior Warrior Blend. Elke zak Sunwarrior Warrior Blend bevat 1000 gram, dus je kunt tot wel 125 dagen met één zak doen, afhankelijk van hoeveel je dagelijks gebruikt. Op een koele, donkere en droge plaats buiten de koelkast bewaren.

Weetjes 

 • Bevat caloriearme eiwitten uit rauwe erwten, die oa. vezels en aminozuren bevatten en veel overeenkomsten hebben met eiwitten uit eieren en melk.
 • Bevat eiwitten uit rauwe veenbessen (cranberry’s) die plantaardige eiwitten en alle essentiële aminozuren bevatten.
 • Bevat middellange ketenvetzuren uit kokos
 • Bevat fenegriekzaad, dat het meervoudige suiker galactomannaan, saponine, slijmstoffen, vluchtige oliën en alkaloïden bevat. In de traditionele Chinese geneeskunst wordt fenegriekzaak Hu Lu Ba genoemd en wordt beschouwd als een voedingsstof die de nieren reinigt, verkoudheden geneest en pijn verlicht.
 • Onderzoek heeft aangetoond dat het zinvol is om proteïneproducten af te wisselen. Om de gezondheidsvoordelen van proteïne superfoods optimaal te benutten wordt aangeraden Sunwarrior Warrior Blend af en toe af te wisselen met Sunwarrior proteïne.

Ingrediënten 

Een door Sunwarrior gepatenteerde mix van eiwitten uit rauwe erwten, rauwe veenbessen, ruwe hennep, natuurlijke vezels (fenegriek, conjak en guar), biologische vanille, biologische stevia en middellangeketen triglycerides.

Aminozuursamenstelling per dosering (21 gram): 
-Alanine 808 mg
-Arginine 1635 mg
-Asparaginezuur 2161 mg
-Cystine 187 mg
-Glutaminezuur 3138 mg
-Glycine 751 mg
-Histidine 469 mg
-Isoleucine 883 mg
-Leucine 1541 mg
-Lysine 1334 mg
-Methionine 206 mg
-Fenylalanine 1033 mg
-Proline 808 mg
-Serine 958 mg
-Threonine 714 mg
-Tryptofaan 187 mg
-Tyrosine 714 mg
-Valine 939 mg

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe