Tags

, , , , ,

TIP; hoe Keltisch zeezout gebruiken?

keltischzeezout

Keltisch zeezout is erg gezond maar helaas moeilijk te gebruiken in een zoutmolen omdat het vochtig is, je kunt het proberen en in de ene zoutmolen lukt het beter dan in de andere maar het vermalen van het zout wil meestal niet zo goed. Hieronder een aantal tips hoe je het zout makkelijker kunt gebruiken.

-Maak het zout fijn met een vijzel zodat je het over het eten kunt strooien
-Gebruik een koffiemolentje ipv een zoutmolen, zorg er wel voor dat deze roestvrij blijft door het goed af te spoelen en te drogen na de tijd of gebruik een van roestvrij staal.
-Om sauzen te maken of voor over het eten kan je het beste sole maken en door de sauzen doen, let wel op dat sauzen daardoor snel te dun kunnen worden!
-Gebruik deze kruidenmolen van Ikea, deze schijnt het beste te werken.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Gebruik jij al Keltisch zeezout of Sole?

chanoe

Maak ook eens deze recepten;
Waarom Sole drinken?
Appelazijn & Sole