Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Werking van de planeten; Venus, Mars en Jupiter

mercurius

Vandaag het 3e artikel over de werking van de planeten en de invloed die ze hebben op ons karakter.

We gaan verder met de werking van de planeet Venus:venus
De planeet Venus
: De energie van Venus vertegenwoordigt je omgang met anderen en je beeld van de liefde in de horoscoop. Ze gaat over je sociale waarden en normen. Venus zendt trage aanhoudende, harmonieuze golven uit en heerst over alles waar we prijs op stellen in het leven, zoals schoonheid, liefde, vrede en harmonie. Ook heeft Venus betrekking op materiële waarden en aardse bezittingen. Het geeft aan wat we mooi vinden en waar we van genieten. Venus heeft een variabele baan, soms duurt het doorkruisen van een teken wel 5 maanden.

mars
De planeet Mars
: Deze vertegenwoordigt je algehele energie en daadkracht in je horoscoop en hoe je aankijkt tegen seksualiteit en het ondernemen van actie en het nemen van initiatieven. Ook je impulsieve verlangens en de ambities die hieruit voortvloeien. Mars geeft je vechtlust aan en hoe je voor jezelf opkomt, of bij gebrek aan Mars energie juist over je heen laat lopen. De baan van Mars door een teken verschilt en is grillig, het kan ongeveer 6 weken duren tot 6 maanden. De energie van Mars is levendig en krachtig en kan de energie van andere planeten gemakkelijk onderdrukken. Je uithoudingsvermogen, je driften, agressie en seksuele behoeften vallen dus allemaal onder de planeet Mars.

jupiter
De planeet Jupiter
: Jupiter vertegenwoordigt uitbreiding en het zien van mogelijkheden, geluk en optimisme. Een sterk geplaatste Jupiter kan duiden op veel plezier en geluk in het leven. Jupiter doet er ongeveer een jaar over om door een teken te gaan en de totale omloop door de dierenriem duurt dan ook 12 jaar. Als Jupiter dan ook terug keert naar de positie die hij had bij onze geboorte is dat vaak een belangrijk punt in onze ontwikkeling. De energie van Jupiter is overvloedig maar licht, de invloed is gunstig en positief, te veel Jupiter energie maakt soms overdreven of teveel van het goede.

Volgende keer ga ik verder met de andere planeten, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto. Wilt u meer weten over Astrologie en je persoonlijke horoscoop, kijk op mijn website www.astrolooganjavandijk.com

Wil je weten welke horoscoopsoorten er zijn en heb je interesse in een Astrologische uitwerking dan kan je op mijn site kijken voor meer informatie of volg mij op facebook.

Astroloog Anja van Dijk

anja

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
Invloed van planeten op ons leven – Zon en Maan Eb en Vloed
Werking van de planeten en de invloed op je karakter