Tags

, , , , , ,

Winactie Happy Herbi

hart

Via http://happyherbi.com mag ik deze heerlijke RAW, veganistische en biologische hartjes bonbons verloten, speciaal voor Valentijn!

Happy Herbi is opgericht door Daphne Wessel, ze is zelf veganistisch en verkoopt heerlijke veganistische producten zoals taarten, bonbons en koekjes, ook organiseert ze regelmatig workshops plantaardig koken en heeft haar eigen huiskamer restaurant! Anyway, ik ben zeker geïnspireerd door Daphne haar verhaal die te lezen valt op deze site en vind het leuk dat ik via mijn site heerlijke hartjes bonbons mag verloten!

Wil je ook kans maken op deze heerlijke bonbons?

-Like de facebookpagina van Happy Herbi
-Like mijn facebookpagina
-Deel het bericht op mijn facebookpagina over de winactie en laat een reactie achter waarom je graag wilt winnen!
-Wil je extra kans maken dan kan je ons volgen op facebook (Happy Herbi  & Divinevitalityy) en het bericht over de winactie retweeten

Winactie is beëindigd!
De winnaar van de hartjes bonbons is Bianca Kijl !

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Maak ook eens deze recepten;
chocoballen met kokos
silken tofu chocolade vla
vegan chocolademousse
vegan chocolade aardbeien