Winactie Rosti Mepal waterflesje

foto

Winactie Rosti Mepal waterflesje

Voldoende water drinken is erg belangrijk, de ultieme tip om voldoende water te drinken is volgens mij dan ook om altijd een flesje water mee te nemen onderweg!
Veel mensen vergeten namelijk vaak om water te drinken en daardoor kan je onder andere vermoeid worden of hoofdpijn krijgen. Met deze leuke winactie zorg ik ervoor dat een van mijn volgers voortaan geen smoesje meer heeft om te vergeten voldoende water te drinken!
Via Rosti Mepal mocht ik namelijk zo’n leuk waterflesje verloten onder mijn trouwe, vaste volgers!
Dit prachtige roze waterflesje is BPA vrij en bevat ook geen andere weekmakers!
Verder is het flesje vaatwasser bestendig en 100% lekvrij.

De winnaar ontvangt woensdag 3 februari bericht! Wil je sowieso graag zo’n leuk flesje bestel dan via de Rosti Mepal Shop, via deze link kom je direct bij het juiste flesje.

Maak kans op het flesje door op Facebook het bericht van de winactie te delen en een reactie achter te laten waarom je graag wilt winnen! Volg ook Divine Vitality en Rosti Mepal op Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe