Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Workshops Noordelijke Maansknoop

workshops-noordelijke-maansknoop

Vanaf februari weer workshops over de Noordelijke Maansknoop/Noordknoop gegeven door astroloog Anja van Dijk.

WORKSHOP Noordelijke Maansknoop (je levensbestemming)
Ben je nieuwsgierig waarom je hier geboren bent en wat je levensles of opdracht eigenlijk is? Wil je graag je bestemming en je innerlijke doel weten?
De Noordelijke Maansknoop geeft je bestemming in dit leven aan.
Je kunt dit zien als een innerlijke verlangen en stem die je af en toe influistert en je herinnert aan het levenspad en de levensles die jij gekozen hebt en wilt leren in dit leven.
Deze workshop legt uit wat de Noordknoop is en aan de hand van je persoonlijke horoscoop tekening kan je zien hoe de knoop bij jou staat en wat je bestemming is.
Kosten zijn € 20,00 inclusief eigen horoscoop tekening en koffie/thee met wat lekkers.Opgave per email of telefoon: anjavandijkvdw@hotmail.com
0566-651999 / 0653819518
Informatie die ik nodig heb zijn: je geboorte datum, tijd en plaats.
Workshops zijn in overleg in te plannen (ochtend, middag en avond is mogelijk), groepen tussen de 4 en 8 personen.Voor meer informatie over astrologie en de verschillende horoscoopsoorten zie de site
http://www.astrolooganjavandijk.com/
Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe