Yes to Carrots ervaringen

yes-to-carrots-ervaringen

Al eerder schreef ik over natuurlijke cosmetica / huidverzorgingsproducten en dat er in de gemiddelde verzorgingsproducten veel schadelijke stoffen zitten.
Veel mensen beseffen wel dat ons eten vol schadelijke stoffen kan zitten maar veel mensen denken er niet bij na dat in onze huidverzorgingsproducten ook veel stoffen zitten die schadelijk zijn. Misschien denk je dat het niet zoveel uitmaakt maar deze schadelijke stoffen kunnen door de huid heen gaan en in de bloedbaan terechtkomen.
Schadelijke stoffen kunnen o.a. de hormoonbalans verstoren en worden opgeslagen in bijvoorbeeld vetweefsel en bindweefsel. Wist je dat tijdens een zwangerschap veel schadelijke stoffen de placenta kunnen passeren en een baby tegenwoordig wordt geboren met zo’n 200 verschillende schadelijke stoffen?
Vele daarvan zijn niet afbreekbaar, hopen zich gedurende het leven op en zorgen voor blijvende schade.
Echt belangrijk dus om zoveel mogelijk schadelijke stoffen te vermijden, niet alleen voor jezelf maar ook als je zwanger bent of graag kinderen zou willen.

yes-to-carrots-online-kopen

Ik ben nu sinds een aantal jaren qua verzorgingsproducten overgestapt op zo natuurlijk mogelijk. Qua shampoo en crèmespoeling gebruik ik nu al wel 5 a 7 jaar Yes to Carrots omdat het zo goed bevalt. Yes to Carrots is voor 97% natuurlijk en bevat geen SLS, kleur- en geurstoffen, parabenen en minerale oliën. Heel vaak gebruik ik de conditioner niet eens, af en toe gebruik ik die voor de puntjes. Hiervoor heb ik ook wel eens Dr Organic geprobeerd maar daar kreeg ik snel vettig haar van, niet zo fijn dus!
En verder zijn veel ‘natuurlijke merken’ vaak niet zo natuurlijk als je het etiket gaat lezen. Rituals, The Bodyshop en de Tuinen zijn qua verzorgingsproducten NIET een goede keus omdat er nog teveel schadelijke stoffen inzitten, helaas verkopen ze hun producten wel als ‘natuurlijk’ en veel mensen zijn goedgelovig en lezen de etiketten niet eens!
Het is vaak even zoeken naar een goed, fijn merk die je goed bevalt en niet bij iedereen zal deze shampoo even fijn werken maar Yes to Carrots is de laatste jaren enorm populair geworden en veel van mijn vriendinnen gebruiken inmiddels ook Yes to Carrots omdat ik er zelf zo enthousiast over ben! Je kan het o.a. online bestellen, dan wordt het thuisbezorgd http://www.123superfoods.nl/shampoo-en-cremespoeling/

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe