Abrikozen olie

abrikozen-olie

Ik gebruik zelf al een tijd geen chemische crèmes meer omdat er zoveel toxische stoffen inzitten dat het je huid kan irriteren en kan uitdrogen. De huid is ook nog eens voor een deel doorlaatbaar dus deze toxische stoffen kunnen in de bloedbaan terechtkomen, je kunt je voorstellen dat dit niet echt bevorderlijk is voor je gezondheid. Sinds ik er achter ben gekomen dat er zoveel schadelijke stoffen in bijna alle verzorgingsproducten zitten ben ik overgestapt naar olie voor mijn huid en natuurlijke crème. Abrikozen (pit) olie is een heerlijke olie voor de huid en is ook geschikt voor een gevoelige en kwetsbare huid. De abrikozen olie trekt snel in en je huid voelt hierdoor niet meer zo droog aan als voorheen, een drupje / een paar drupjes is voldoende per dag. Met een flesje abrikozen pit olie kan je dus erg lang doen en het is dus niet zomaar op! Abrikozenpit olie kan ook gebruikt worden voor de lippen en voor het haar, veel mensen gebruiken nog steeds lippenbalsem en vaseline maar beseffen niet dat dit juist uitdroogt!

Welke soort Abrikozen pit olie moet ik kopen?

Kies altijd voor een biologische variant zoals deze Abrikozen olie die maar € 10,95 is voor een flesje waar je misschien wel een half jaar of jaar mee toe kunt! De abrikozen pit olie is te bestellen via deze link; https://www.hempishop.nl/Laboratoire-du-Haut-Segala-Abrikozen-Olie-50ml. Ik kan iedereen aanraden om over te stappen naar natuurlijke huidverzorgingsproducten! Ook de Arganolie van dit merk is heel fijn, deze gebruik ik zelf al een tijdje. De pluspunten van dit merk zijn dat het biologisch is en dat het in een glazen flesje zit. Plastic is een dikke NO GO en al helemaal met olie.
Plastic lekt vaak stoffen die schadelijk zijn en het is ook nog eens slecht voor het milieu.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
Omega 3 uit algen
Zechsal magnesium olie ervaringen
Magnesiumtekort symptomen
Waarom natuurlijke huidverzorging?