Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Avocado

avocado

Avocado

Deze groene kanjer bevat veel gezonde vetten die gunstig zijn voor het cholesterol, daarnaast bevat het ook veel vezels, vitamines en mineralen waaronder vitamine A, B1, B6, C, E, IJzer, kalium en foliumzuur. Avocado’s bevatten veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren die gezond zijn voor het lichaam en de vetten in avocado zorgen er voor dat de in vet oplosbare vitamines beter worden opgenomen.

Word je dik van avocado?

Nee avocado’s maken je niet dik, nou ja, misschien als je 5 per dag eet ;). Het gaat er om dat je dingen eet die voedzaam zijn en dat is het zeker, het schijnt de bloedsuikerspiegel te reguleren en dat zorgt er weer voor dat je geen trek krijgt in snacks, dus eigenlijk zou je kunnen stellen dat het kan helpen bij het afvallen.

Wat kan ik er allemaal van maken?

Je kan er guacamole van maken, door de salade doen, soep van maken, als boter gebruiken, je kan er heel veel kanten mee op! Maak bijvoorbeeld eens deze avocadosoep of dit avocado gezichtsmasker.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Hoe eet jij je avocado het liefste, los of in een heerlijk recept?

chanoe

Lees ook eens;
Kokosolie inname verhogen
Ontgeurde kokosolie
Natuurlijke cosmetica
Lady comp ervaringen