Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bachbloesem voor dieren


Bachbloesem kan ook voor dieren worden gebruikt. Hieronder een voorbeeld hoe Bachbloesem kan helpen bij angstige dieren.

Aspen

Deze dieren zijn angstig en onzeker. Ze hebben angsten die ze niet kunnen verklaren, maar die voor hen heel echt zijn. Het dier droomt vaak heftig en haalt niet die rust uit de slaap die het eigenlijk zo hard nodig heeft. Vaak zijn Aspen-dieren bang om alleen te blijven…. Daarentegen hebben ze ook angst om contact te zoeken.

Cherry Plum

Bij deze dieren wordt een spanning in het lichaam opgebouwd die er eens in de zoveel tijd uitkomt in de vorm van hysterisch, agressief en/of driftig gedrag. Het dier verliest compleet zijn zelfbeheersing.

Mimulus

Dieren met een tekort aan Mimulus-energie ontwikkelen angsten voor bekende zaken. Angst voor bekende zaken komt veel voor bij dieren. Bijvoorbeeld angst in het verkeer, angst voor vuilniszakken of angst voor die ene buurman, angst voor onweer, angst voor de TV, voor visite, bepaalde personen enz. Kortom alle angsten die benoemd kunnen worden en waarvan de oorsprong bekend is.

Red Chestnut

Red Chestnut-dieren zijn overbezorgd en angstig om het welzijn van hun dierbaren. Ze houden iedereen goed in de gaten en kunnen pas rustig gaan slapen als de hele familie veilig thuis is Deze dieren hebben vaak een hechte band met hun verzorger en deze remedie kan helpen zodat het dier zich niet verloren voelt als het baasje even niet in de buurt is Rock Rose Dieren met een tekort aan Rock Rose-energie verkeren in een verlengstuk van de Aspen of Mimulus toestand. Deze remedie behandelt beide soorten angsten. Wanneer het dier in paniek is geraakt geef je hem Rock Rose.

Natuurlijk helpen Bachbloesems ook bij andere klachten, enkele voorbeelden zijn; stress, onzekerheid, dieren met trauma’s of dieren te vroeg bij de moeder zijn weggehaald (die een gebrek aan moederliefde hebben meegekregen).

Voor meer informatie kan je mailen naar divinevitalityy@hotmail.com

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens;
achbloesemmijn ervaring met bachbloesems