Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Chai tea latte recept

chai-tea-latte-recept

Chai tea latte recept

Chai tea latte / Chai is een Indiaas drankje met thee en melk. Deze heerlijke chai tea latte is makkelijk te maken en smaakt heerlijk! Weer eens wat anders dan chocolademelk. Deze heerlijke warme drank heb ik pas kortgeleden ontdekt, meestal nam ik als ik ergens ging lunchen Latte Macchiato maar soms wil je eens wat anders.
Latte Macchiato en Chai tea latte zijn niet erg gezond, gelukkig kan je het zelf ook maken en dan is het zeker een verantwoord drankje!

PS: Sojamelk is niet echt gezond, maar de enige plantaardige melk die goed opschuimt. Wil je meer lezen over sojamelk dan heb ik dat opgeschreven in het artikel van het recept; silken tofu chocoladevla

Shoti Maa Harmony (biologische thee)

Ingrediënten – Chai tea latte recept

Je hebt alleen chai classic nodig, sojamelk en kokosbloesemsuiker.
Kook het water en giet het in een glas, doe het theezakje er in en klop ondertussen de sojamelk op tot schuim. Voeg naar smaak kokosbloesemsuiker door de chai tea en een beetje door de ‘slagroom’. Giet de slagroom boven op de chai tea en je kunt genieten van je lekkere drankje! Je kunt zelf ook een chai mengsel maken dan heb je gember, kardemom, peperkorrels, kaneelstokje en kruidnagelen nodig en natuurlijk de sojamelk en kokosbloesemsuiker.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Heb jij al eens chai tea gemaakt of wil je het binnenkort gaan proberen??

chanoe

Maak ook eens een van deze recepten;
Gezonde chocolademelk
IJsthee recept