Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dag 5 suikervrij

moerbeieeen

DAG 5!

Vandaag was alweer mijn 5e dag en het gaat hartstikke goed! Heb niet zoveel behoefte meer aan zoet maar heb het idee dat dat ook komt omdat ik wel regelmatig kokosbloesemsuiker, goji bessen en moerbeien eet dus ik eet genoeg zoet.
Ik heb echt het gevoel dat ik veel meer energie begin te krijgen en dat is wel motiverend, normaal merkte ik dat niet zo snel en dan geef je het gezond eten snel op. Morgen ga ik naar de Ekoplaza dus dan kan ik eindelijk ook wat meer gaan variëren in mijn lijstjes, nu al zin in!
Voor diegenen die ook suikervrij eten, hoe gaat het bij jullie? En hebben jullie nog lekkere, gezonde tips qua eten?

Dagmenu 5 – vr 10-01
08.00 havermoutpap met kokosbloesemsuiker
10.00 appel pindakaas sandwich
12.00-13.00 lovechock mulberry vanille
15.00 chocoballen met kokos
17.45 zomerse witlofsalade
19.00 zelfgemaakte sushi
21.00 verse chocolademelk

moerbei..

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe