Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Detox sapkuur Juiz-s

detox-sapkuur

DETOX!

Een paar weken geleden heb ik voor de 2de keer een sapkuur / detox gedaan,  je kunt natuurlijk op vele manieren detoxen maar zelf vind ik het wel handig om ergens koudgeperste sappen te kopen. Via juizs kan je verschillende soorten detox kuren / sapkuren bestellen en heb je de keuze uit All day detox en een Till dinner detox.

Ik probeerde de Till dinner detox, dit is een iets mildere variant omdat je ’s avonds wel gewoon een lichte maaltijd mag eten. Overdag drink je dan de Liquid Salads waar veel voedingsstoffen inzitten en ’s avonds mag je een recept maken uit het bijgeleverde receptenboekje. Je kunt net zoals bij de volledige sapkuur kiezen uit een pakket voor 3, 5 of 6 dagen en ontvang je online ondersteuning zodat het doen van de detox sapkuur leuk en makkelijk blijft. Daarbij ontvang je ook af- en opbouw tips zodat je je goed kunt voorbereiden op de detox sapkuur. Ik volgde de 3 daagse sapkuur.

sapkuur

Mijn ervaringen met de Detox sapkuur waren super, de eerste en tweede dag voelde ik me overdag wel een beetje slap en licht in mijn hoofd maar de 3de dag voelde ik me juist fit en helder. De effecten na de sapkuur waren ook fijn, je bent je wat meer bewust van hoeveel je normaal soms eet, door nu een paar dagen te detoxen creëer je niet alleen bewustzijn over wat je eet maar hoef je ook even helemaal niet te stressen en na te denken over wat je wilt gaan eten. Door de versegeperste juices kan je zonder zorgen naar je werk en heb je toch een gezonde ‘lunch’ bij je.

De sapjes zijn echt heerlijk en het fijne aan het detoxprogramma van Juiz-s is dat ze een duidelijk opbouw en afbouwprogramma hebben. Wat mij betreft een zeer goede keus als je 1 of 2x per jaar wilt detoxen. Er waren verschillende smaakjes sap en je kreeg er ook een soort boekje bij met ideeën voor je avondeten. De sapjes zijn erg lekker vind ik, terwijl ik best wel gek op zoet ben en niet een die hard groene smoothie drinker ben. Deze sapkuur is dus denk ik voor iedereen wel geschikt, als je wel snel kouwelijk van jezelf bent zou ik wel veel verwarmende kruidenthee overdag drinken zoals gember. Waar je wel op moet letten bij een sapkuur is dat je BPA vrije flesjes koopt en dat de sapjes koudgeperst zijn met een slowjuicer. Lees ook eens mijn artikel; Plastic welke soorten zijn het meest schadelijk.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Heb jij wel eens een detox / sapkuur gedaan? Wat vond jij er van?

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
Magnesiumtekort symptomen
Magnesium badvlokken
Zechsal magnesiumolie ervaringen