Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Food diary – Gezond eetdagboek deel 2 april

groene-smoothie

Foto; Groene smoothie

Ook into een ‘healthy’ lifestyle? Bekijk wat voor heerlijke, gezonde recepten ik allemaal heb gegeten de afgelopen tijd. In mijn eetdagboek deel ik al mijn recepten, zodat je weer wat inspiratie hebt wat voor lekkers je allemaal kunt maken.
Deel 2 van mijn eetdagboek / voedingsdagboek april 2015

olijven tapenade

Desembrood met olijventapenade

silken-tofu

Silken tofu toetje

sushi-tonijn

Vegetarische Tonijnsushi

chia-pudding

Chia pudding – voedzaam en weinig calorieën

citroen-grapefruit-sap
citroen-grapefruit-sap
citroen-grapefruit-sap

Perfect begin van de morgen; citroensap met grapefruitsap! Met grapefruitsap wel opletten als je medicijnen gebruikt.

cacao-dadel-balletjes

Cacao dadelballetjes; heerlijke en gezonde snack! Ook handig om mee te nemen!

broccoli-soep

Tijd voor soep…; broccoli is niet mijn favoriet maar in deze soep is het echt heerlijk!

Lees ook eens; Fooddiary – voedingsdagboek april

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens;
Suiker vervangen door kokosbloesemsuiker
Suikervervangers slecht?
Kokosbloesemsuiker (Gula Java)
Gezonde zoetmiddelen