Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fruit infused water recepten

infused-water-recepten

Fruit infused water recepten

Infused water is al een tijdje helemaal ‘in’, meestal heb ik niet zoveel met trends maar als het leuke, lekkere en gezonde trends zijn stem ik helemaal voor.
Deze ijsthee is eigenlijk ook een soort ‘infused water recept’.
Infused water is eigenlijk het laten trekken van iets zoals thee, kruiden, groente of fruit in water, zodat er smaak aan het water komt.

Het is zo makkelijk te maken en vooral ideaal als je een water tap of limonade tap (6 liter of 12,5 liter) van glas hebt. Je kunt natuurlijk ook een BPA vrij flesje kopen, deze zijn handig voor onderweg! Mijn voorkeur gaat altijd uit naar glas, ook al zit er geen BPA in deze flesjes ik weet niet of het 100% veilig is namelijk. Plastic verpakkingen zijn vaak slecht voor onze gezondheid en sowieso voor het milieu. Koop dus nooit meer losse flesjes water in de supermarkt, maar koop een Dopper, Bobble, KRNWTR of flesje voor infused water (fruit infuser) of nog liever een glazen flesje zodat je het kunt hergebruiken.
LET OP; Koop geen plastic water tap (deze zijn bijna nooit BPA vrij) -> plastic is schadelijk!

Deze infused water recepten zijn echt heerlijk, vooral nu het weer buiten steeds warmer wordt. We moeten voldoende water drinken omdat water erg belangrijk is voor ons lichaam. Ons lichaam bestaat namelijk voor een groot deel uit water en kan niet goed functioneren zonder voldoende water. Lees ook eens tips om meer water te drinken. Gewoon water is soms niet zo lekker dus probeer eens deze lekkere infused water recepten. Het zijn eigenlijk gewoon een soort fruit water, door het fruit in het water te doen komt er een heerlijke smaak aan het water.

1. Citroen en komkommer
infused-water-recepten

2. Aardbei en citroen
infused-water-recepten

Dit zijn echt heerlijke combinaties, maak vanavond vast een flesje of een kan water klaar voor morgenvroeg! Water met fruit is ook een perfecte ondersteuning tijdens het detoxen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Wat is jouw favoriete infused water recept?

chanoe

Lees ook eens;
Zechsal magnesium olie ervaringen
Magnesium badvlokken