Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hoe Marcella kilo’s afviel

marcella-afvallen

Vandaag het inspirerende verhaal van Marcella die veel kilo’s afviel door anders te gaan leven, gezonder eten en meer sporten. Ze verloor meer dan 7 kilo en nog belangrijker haar vetpercentage enorm verlaagde en veel centimeters slanker werd.
___________________________________________________________________

Het verhaal van Marcella

Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Marcella Niehoff, 19 jaar en student in Rotterdam (Verkoper reizen). Ik ben geboren in Zoetermeer en woon nog bij mijn ouders en mijn zus. In 2013 begon ik bij mijn nieuwe werk Douwe Egberts en mijn manager Cheryl die was bezig met het boek Bodieboost en ik was erg nieuwsgierig wat dat inhield. Ik was verder nooit bezig met afval pogingen en vond mezelf ook nooit dik of iets in die richting. Toen zij mij vertelde dat je super veel mag eten en het eigenlijk gewoon een nieuwe levensstijl is was ik reuze enthousiast en heb ik die dag meteen het boek gekocht. Ik maakte voor en na foto’s en ben toen 10 weken begonnen aan mijn eigen journey.

Toen ik de before foto zag schrok ik me eigenlijk dood.. Wat ben ik dat ? heb ik zo een dikke pens? Het was me eigenlijk nooit zo goed opgevallen dat ik er zo uitzag, tuurlijk ik wist ook wel dat ik niet de slankste was maar zo mollig…

Ik heb het 10 weken lang volgehouden  en ben ook 7 kilo afgevallen van 80 kilo naar 73 kilo, uiteindelijk ben ik toen in januari gestopt met bodieboost en ben toen mijn eigen gang gegaan met gezond eten, dit leverde niet het gewenste resultaat en zo begon ik weer in mijn oude patroon te vallen (zonder het eigenlijk echt door te hebben). De eerste 10 weken heb ik niet gesport erbij want ik was al gesloopt van 4 a 5 dagen in de week werken.

In januari 2015 besloot ik om het roer weer om te gooien en deze keer ook echt goed want dit is niet wie ik ben! Vanaf januari stond ik 5 a 6 dagen in de sportschool mezelf af te beulen en at ik daarbij ook nog eens gezond. Ik begon met bodieboost want dat was oud en vertrouwd en daarna ben ik zelf gaan googelen en wat gaan meten en wegen met alles wat ik wel en niet mocht eten. De eerste weken gingen super snel met de cm’s en de kilo’s gingen niet zo snel maar ik heb geleerd dat kilo’s niet belangrijk zijn! Maar dat het belangrijker is hoe jij jezelf ziet in de spiegel! Ik kijk namelijk naar cm’s , vetpercentage en de before & after foto’s  en hoe ik me voel.

afvallen-bodieboost

Af en toe heb ik wel eens ups en downs maar hee! Niemand had verteld dat het makkelijk zou zijn toch? Soms is het wel lastig niet iedereen begrijpt het en dat maakt het soms wel eens onmogelijk. Gelukkig heb ik lieve ouders die mij erin steunen en die mij sponsoren met het gezonde eten. Mijn dagelijkse motivatie haal ik uit instagram en zo ben ik ook mijn blog begonnen, ik had zoveel motivatie dat ik het kwijt moest aan anderen en eigenlijk van me af moest schrijven. Ik ben nog lang niet bij mijn doel maar ik ben al verder dan 6 maanden geleden.

Sinds kort heb ik een personal coach want ik merkte dat ik niet het optimale resultaat heb gehaald die ik had kunnen halen in 6 maanden en daar baalde ik van. Ik wist af en toe niet meer wat ik moest eten en dat maakte me gek.

Op de dag van vandaag sport ik om de dag en eet ik gezond en voel ik mij fitter dan ooit en zou ik nooit meer terug willen gaan naar hoe het allemaal was.

Je kunt Marcella volgen op haar site; Fitpitje hier post ze af en toe updates, ze is nog actiever op instagram en misschien vinden jullie het leuk om haar te volgen; fitpitje.

___________________________________________________________________

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

Ben jij ook veel afgevallen op een gezonde manier en wil jij graag je verhaal delen op mijn site? Of wil jij een gezond eetdagboek delen op mijn site? Mail dan naar divinevitalityy@hotmail.com

chanoe

Maak ook eens deze recepten;
smoothie bowl maken
smoothie met kokoswater
maqui smoothie
cranberry blueberry smoothie