Tags

,

Lovechock NIEUW!!

lovechock-sweetnibs-seasalt

Er zijn weer 3 nieuwe heerlijke varianten van Lovechock beschikbaar Sweet Nibs & Sea Salt, Almond & Baobab en Blueberry & Hemp Seed. Deze chocoladerepen van maar liefst 70 gram per stuk bevatten gemiddeld 85% cacao en zijn dus echt heerlijk voor de echte chocolade liefhebber!
De chocolade uit de supermarkten zit bomvol suikers en is ook verhit, de chocoladerepen van Lovechock daarentegen zijn raw (=onverhit) en zitten nog vol met gezonde stofjes. Cacao bevat heel veel gezonde ‘stofjes’ zoals antioxidanten die belangrijk zijn om het lichaam tegen vrije radicalen te beschermen en verder nog zink, ijzer, chromium, koper, mangaan, magnesium, zwavel, vitamines A, B1, B2, C, D, E, omega-6 vetzuren , tryptofaan, serotonine en vele anderen belangrijke stofjes.
Je kunt nu dus lekker en gezond snoepen, wat wil je nog meer 😉

Sweet Nibs & Sea Salt

Het snufje Keltisch zeezout in deze tablet geeft de smaak een verrukkelijke verfijning. Daarnaast balanceert natuurlijk zout de energie in het lichaam en bevat tachtig spoorelementen die het lijf nodig heeft. De combinatie met zachte dadel doet denken aan de smaak van zoute karamel. De crispy stukjes cacao nibs van pure cacaobonen staan bol van antioxidanten en vezels. Sweet Nibs & Sea Salt heeft een cacaogehalte van 86 %.

Blueberry & Hemp Seed

De paarsblauwe bes is een vitaminebom met veel antioxidanten. Daarnaast zit er vitamine K en C in en het essentiële mineraal mangaan. Bosbessen helpen tegen veroudering. In deze tablet zijn ze gecombineerd met hennepzaad. Hennepzaad is het meest voedingsrijke zaad ter wereld, want het bevat alle essentiële aminozuren en is toch licht verteerbaar. Blueberry & Hemp Seed heeft een cacaogehalte van 84%.

Almond & Baobab

Baobab-bomen zijn Afrikaanse woudreuzen die wel dertig meter hoog kunnen worden. In één baobab-vrucht zit honderd keer meer vitamine C dan in tien verse sinaasappelen. Bovendien heeft deze vrucht een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel. De amandel is gezond dankzij een flinke hoeveelheid vitamine E, calcium, magnesium en potassium (kalium). Almond & Baobab heeft een cacaogehalte van 85%.

De nieuwe grote chocoladerepen van Lovechock zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij.
De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Over Lovechock

Alle ingrediënten zijn van 100% biologische kwaliteit, zowel de cacao, de stukken (super)fruit en de noten in de chocolade. Daarnaast produceert Lovechock haar cacao op een eerlijke manier, met een goede beloning voor de cacaoboeren. En de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar! Lovechock heeft echt overal rekening mee gehouden en is een duurzaam bedrijf wat rekening houdt met de natuur.

Lovechock heeft drie verschillende productreeksen: bars, rocks en tablets. De bars wegen veertig gram en zijn er in zeven smaken; allemaal tjokvol rauwe cacao gecomplimenteerd met verschillende superfoods. Daarnaast zijn er de Lovechock rocks; een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met rauwe chocolade. Vanaf najaar 2015 voegt het chocolademerk tabletten toe aan de collectie, in drie verschillende smaken.

Lovechock is opgericht door Laura de Nooijer. Tijdens haar zoektocht naar liefde en haar sjamanistische reizen raakte ze gefascineerd door superfoods en raw food. In het bijzonder de ‘hartverwarmende’ werking van rauwe cacao. Laura is ooit begonnen met het maken van hartjes van rauwe chocolade, inmiddels wordt Lovechock in twintig landen in Europa verkocht.

Je kunt Lovechock goedkoop bestellen via http://www.123superfoods.nl/lovechock/
Bij 123superfoods krijg je altijd korting op je Lovechock repen

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens een van deze artikelen;
CBD olie ervaringen
Omega 3 uit algen
Zechsal magnesium olie ervaringen
Magnesiumtekort symptomen
Waarom natuurlijke huidverzorging?