Tags

, , , , , , ,

Review KRNWTR + WINACTIE!!

bpa-vrij-flesje

Review KRNWTR + WINACTIE

Ken jij de mooie flesjes van KRNWTR al? Het zijn niet alleen fantastische mooie en leuke flesjes maar het verhaal erachter is ook erg mooi. Deze flesjes zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal) en is dus NIET gemaakt van plastic, het bevat dus ook GEEN BPA.

Zoals jullie weten ben ik natuurlijk ook veel bezig met gezondheid, goede voeding en duurzaamheid en KRNWTR is ook erg veel bezig met duurzaamheid en bewustwording creëren.

KRNWTR

Het idee achter KRNWTR is eigenlijk om bewustwording en duurzaamheid te creëren. We gooien dagelijks namelijk 500.000 plastic flesjes weg en veel van dit plastic komt uiteindelijk in de oceanen en zeeën terecht. KRNWTR wil het gebruik van kraanwater stimuleren door deze mooie flesjes die je mee kunt nemen voor onderweg of voor bijvoorbeeld op het werk.

De oceanen zijn vervuild door plastic

De oceaan is voor een groot deel van de bevolking de voornaamste voedselbron en is de grootste zuurstofleverancier. Het is dus erg belangrijk dat wij zo weinig mogelijk plastic kopen, plastic is erg slecht voor het milieu maar ook voor je gezondheid omdat het BPA bevat. Lees meer op Plastic Soup Foundation. Of lees plastic; welke soorten zijn het meest schadelijk?

KRNWTR steunt Plastic Soup Foundation

Bij het kopen van zo’n mooi flesje KRNWTR steun je ook Plastic Soup Foundation om het aantal plastic in zeeën drastisch te verminderen.
KRNWTR doneert namelijk 5% van hun inkomsten aan de Plastic Soup Foundation. Het is dus niet alleen leuk en hip om zo’n mooi flesje te kopen maar je helpt op 2 manieren ook mee aan het verminderen van plastic in onze oceanen. Deze 2 manieren zijn dat jij zelf nooit meer een plastic flesje hoeft te kopen; dit is gezonder voor jouw lichaam, beter voor het milieu en uiteindelijk ook beter voor je portemonnee. Reken maar eens uit voor hoeveel geld jij inmiddels aan flesjes water hebt gekocht! En punt 2 is dat KRNWTR 5% doneert aan Plastic Soup Foundation, bovendien is het ook niet echt milieuvriendelijk dat al die flessen wereldwijd via transport in de supermarkten terecht zijn gekomen. Ons kraanwater is namelijk erg schoon dus het is onzin om flessen mineraalwater te kopen, je kunt eventueel wel nog een waterfilter kopen om de laatste onzuiverheden uit je water te filteren.

krnwtr-flesje

De redenen om kraanwater te drinken zijn;

– Kraanwater moet aan 57 eisen voldoen terwijl bronwater maar aan 17 eisen moet voldoen
– Kraanwater is duurzaam; bronwater heeft 300x meer CO2 uitstoot dan kraanwater.
Voor de productie van een flesje bronwater is bijvoorbeeld 0,25 liter olie en 3 liter water nodig. Doordat veel flesje worden weggegooid drijft er in zee een plastic eiland ter grootte van Frankrijk en Duitsland samen.
– Kraanwater is goedkoop; water verpakt in flessen is ongeveer 325x duurder dan kraanwater.
Lees hier over kraanwater.

Voor het geld wat je kan uitgeven aan een flesje KRNWTR kan je maar 14 sixpacks water kopen. Ik kan je wel vertellen dat bijna iedereen wel eens sixpacks water heeft gekocht. Het is dus voordeliger en gezonder voor jezelf om een flesje KRNWTR te kopen en het is beter en duurzamer voor het milieu!

De flesjes zijn er in allerlei kleuren en ze zijn echt super leuk, zelf heb ik de mintgroene met roze dop. Het leuke is dat ik 1 flesje KRNWTR mag verloten onder mijn volgers! Je maakt dus kans op een flesje KRNWTR naar keuze en inclusief verzendkosten is dat t.w.v. € 30,- !!

Wil je kans maken op zo’n leuk flesje? Laat dan hieronder of op mijn facebook pagina onder de post van dit artikel een reactie achter waarom je graag wilt winnen.
Ook ben ik wel benieuwd welke kleur flesje jij zou kiezen, ze zijn online te bekijken.
Om kans te maken op zo’n mooi flesje moet je wel even divinevitalityy en KRNWTR liken op facebook.
Als je extra kans wilt maken zou het fijn zijn als je vrienden die ook geïnteresseerd zijn in gezondheid en gezonde voeding wilt uitnodigen om mijn facebook pagina te liken of het bericht van de winactie wilt delen. De winactie loopt tot maandag 20 juli.

WINACTIE GESLOTEN; De winnaar is Anja Welhuis! Gefeliciteerd, mail je gegevens naar divinevitalityy@hotmail.com

Ook zo’n leuk flesje bestellen? Kijk op een van deze sites
123superfoods
KRNWTR

Lees ook
magnesiumtekort symptomen
zechsal magnesiumolie ervaringen