Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vlesje Winactie

infused-water-flesje

Vlesje REVIEW + WINACTIE!

Hip & happening zijn de nieuwste flesjes voor infused water. Deze leuke flesjes van Vlesje zijn ideaal voor thuis of voor onderweg, weer eens wat anders dan gewoon water! Probeer bijvoorbeeld eens aardbei, munt & limoen of de combinatie komkommer en citroen of varieer er zelf lekker op los.

infused-water-flesje

Voordelen van Vlesje zijn dat je ’s ochtends niet helemaal sap hoeft uit te persen maar gewoon een paar stukjes groente en fruit kan snijden en in het flesje kan doen en dan met water vullen. Vlesje is ook BPA vrij, handig om mee te nemen en het ziet er ook nog eens leuk uit zo’n mooi flesje.

Vlesje is al vanaf € 15,- te koop op de site en is er in 3 verschillende kleuren; rood, blauw en zwart. Op mijn foto’s zie je de zwarte variant, maar je kunt dus ook kiezen voor een rode of blauwe!
Deze flesjes zijn veel milieuvriendelijker omdat je niet telkens plastic weggooit, dit flesje kan je gewoon telkens opnieuw gebruiken. De reden dat het niet veilig is om plastic telkens opnieuw te gebruiken is dat plastic stoffen afgeeft aan het water wat je drinkt, gebruik dus geen plastic flesjes water meer van de supermarkt. Ook kunnen de onderdelen in de vaatwasser en is de kans dat het flesje breekt nihil.

IMG_8209

IMG_8210

Wil jij ook graag kans maken op zo’n leuk Vlesje in het blauw?

Like dan mijn facebookpagina en die van Vlesje en laat op mijn facebook pagina een berichtje achter waarom je graag kans wilt maken op een VLESJE! Het bericht delen zou natuurlijk helemaal leuk zijn! De winnaar wordt vrijdag 15 mei gekozen!
Misschien ben jij wel de nieuwe trotse eigenaar van zo’n leuk Vlesje!

Kan je niet langer wachten? Bestel dan zelf zo’n leuk flesje via deze link.

Lees hier en hier meer over waarom plastic zo slecht is voor het milieu.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe

Lees ook eens;
Plastic; welke soorten zijn het meest schadelijk?