Contact

Hi, leuk dat je mijn site bezoekt!

Mijn naam is Chanoe van Dijk, ik ben 24 jaar en ik zit in het 3e jaar van mijn studie natuurgeneeskunde. Ik ben natuurvoedingsadviseur en nog in opleiding tot hormoontrainer.
Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in een natuurlijke & gezonde levensstijl.
Mijn interesse gaat vooral uit naar voeding, ziekte & gezondheid en natuurgeneeswijzen.
Ik vind het belangrijk om gezond te leven omdat je dan beter in balans bent en je je daardoor lekkerder zult voelen.
Aangezien mijn moeder astroloog is ben ik opgegroeid met alles wat met ‘alternatieve’ geneeswijzen te maken heeft.
De reden waarom ik meer met alternatieve geneeswijzen heb dan met de reguliere geneeswijzen is omdat er in de reguliere geneeswijzen vaak alleen wordt gekeken naar de klacht en niet naar de oorzaak die bij elke persoon weer anders kan zijn, ook is het bij alternatieve geneeswijzen de bedoeling dat het lichaam zichzelf op den duur weer kan herstellen en bij reguliere geneeswijzen word je vaak afhankelijk van een bepaald medicijn wat meestal voor een verstoring in het lichaam zorgt.
Ik heb al veel cliënten mogen helpen door alle ervaringen en informatie die ik de afgelopen 8 jaar heb opgedaan en je kunt bij mij terecht voor advies of een consult.
De dingen waar ik veel over heb geleerd zijn; gezonde voeding, de psychische kant van veel problemen, kruiden, astrologie en Bachbloesem en daarmee heb ik al veel mensen met klachten mee mogen helpen die veel baat hadden bij een consult.

Bij een gezonde levensstijl hoort ook natuurlijke cosmetica en daarom ben ik Ringana partner, je kunt natuurlijke, verse cosmetica bestellen via deze site. Wil je meer lezen over natuurlijke cosmetica? Lees dan even de natuurlijke cosmetica blog.

Op home staan al mijn geplaatste berichten.

Ik ben Bachbloesem therapeut en heb al veel cliënten geholpen met Bachbloesem druppels. Wil je graag advies over Bachbloesem druppels dan kan je mij mailen op dit emailadres; divinevitalityy@hotmail.com

Divinevitalityy is te volgen op facebook, bloglovin, twitter en pinterest.

Wil je iets vragen of wil je graag natuurvoedingsadvies of bachbloesemadvies?
Dan kan je ook het contactformulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close