Ik ben nu al een tijd bezig met Tarot leggingen en dit kan op veel gebieden een steun en houvast zijn voor mensen. Je kunt vragen stellen over verschillende situaties zoals over de liefde of werk. Een tarot legging kan je doen met als doel inzicht te krijgen in bijvoorbeeld blokkades of wat er momenteel speelt, je kunt ook een tarot legging doen als je wilt weten hoe de energie is als je bijvoorbeeld keuze A maakt of keuze B (twijfelen tussen 2 beroepen of bijv. over een verhuizing). Een tarot legging geeft een hoop inzichten maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je keuzes.
Ik geloof dat een hoop dingen vastliggen of voorbestemd zijn en dat dat de dingen zijn die ons gelukkig maken, als je dus je hart / gevoel / intuïtie volgt kom je steeds dichter bij je bestemming… maar soms hebben we even wat extra antwoorden nodig en dan kan de Tarot daarvoor heel erg handig zijn!
Mocht je een legging willen aanvragen dan kan dat via mail chanoe21@hotmail.com of via Facebook Foto & Tarot Readings Chanoe. Je kunt mij dus volgen op Facebook en ik plaats ook regelmatig algemene leggingen op YouTube voor de mensen die dit leuk vinden.
1 legging / situatie is € 45,- en 2 leggingen / situaties zijn € 65,-.