Disclaimer

Bij het bezoeken van divinevitalityy.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Cookies
Om je meer service te bieden slaan internetservers soms automatisch informatie op. Door het gebruik van cookies worden bijvoorbeeld advertenties getoond die het beste bij de lezer zijn interesses passen.

Copyright
Alle artikelen en foto’s zijn door mij gemaakt en dus ook mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om informatie of foto’s over te nemen, tenzij ik dit per e-mail heb goedgekeurd. Wil je iets over nemen van mijn site, mail dan even naar divinevitalityy@hotmail.com

Aansprakelijkheid
Ondanks dat ik veel verstand heb van voeding en gezondheid dankzij mijn studie en veel research ben ik geen arts en dus ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor de adviezen die ik geef.
Deze adviezen zijn gebaseerd op eigen ervaringen of traditioneel gebruik.
Bij psychische of lichamelijke klachten moet u altijd contact opnemen met uw huisarts.

Reviews en Advertorials
Ik hecht sterk aan mijn eigen normen en waarden en vind het belangrijk om dicht bij mijn eigen principes te blijven. Daarom zal ik ook alleen samenwerken met bedrijven die goed bij mij passen en waarbij mijn visie volledig aansluit. Ik zal nooit met bedrijven samenwerken die niet bij mijn visie aansluiten, dit om volledig eerlijke informatie naar mijn lezers toe te kunnen waarborgen.

Affiliates
Het kan zijn dat je soms affiliatelinks tegenkomt. Dit betekent dat divinevitalityy er iets aan verdient als je als lezer dat product besteld. Ik zal alleen affiliate links plaatsen voor producten waar ik volledig achtersta en mijn hoofddoel is nooit om geld te verdienen aan mijn blog. Mijn hoofddoel is om mensen te inspireren en bewust te maken van voeding en gezondheid. Het schrijven van deze blog is voor mij alleen mogelijk als ik er dankzij affiliate links, Bachbloesem advies en (natuur) voedingsadvies toch iets aan verdien. Wil je divinevitalityy graag steunen, bestel dan via BOL.com, 123superfoods of via de links die soms in artikelen worden geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close