Tags

, , , , ,

Frecious

wortelsap

Frecious is een bedrijf dat verse groentesappen verkoopt bestaande uit; biologische groenten (65%), kruiden & fruit.

De oprichter van Frecious, Roos Nauta, heeft al jaren ervaring als fysiotherapeut.
Roos ontdekt op een gegeven moment dat bepaalde klachten zoals spierspanning vaak voortkomen uit een verminderde werking van bepaalde organen.
Door te ‘detoxen’ (reinigen van je lichaam) kan je dus de oorzaak aanpakken en Roos haar manier van werken is dan ook op zoek gaan naar de oorzaak van klachten, waarna ze deze gaat verhelpen en vanuit de basis weer gaat opbouwen.

Waarom je moet kiezen voor deze heerlijk sapjes?
Dit valt er over te lezen op de site ;
“Vers uit de grond, knalgezond en superlekker

FRECIOUS GREEN SHAKES zijn Nederlands eerste slowjuice groentesappen: knalgezond en superlekker. Een unieke mix van de mooiste biologische groenten en kruiden (65%) en fruit. Zo van het land, zonder toevoegingen, vers en koudgeperst met de beste slowjuicer.

Koud en langzaam geperst, dus boordevol energie, kracht en levenslust

FRECIOUS GREEN SHAKES worden op ambachtelijke wijze koudgeperst met een slowjuicer. Hierbij vindt minimale oxidatie plaats en ontstaat er geen verhitting tijdens het persen, zodat alle essentiële vitaminen, enzymen, mineralen en anti-oxidanten maximaal behouden blijven. Het resultaat: shakes van een uitzonderlijke kwaliteit, boordevol energie, kracht en levenslust.

Puur natuur

FRECIOUS GREEN SHAKES bevatten geen conserveringsmiddelen, geen toevoegingen, geen concentraat en worden niet gepasteuriseerd. Kortom: Supergezond, reinigend en ook nog eens heel erg lekker. Dat zie je, dat proef je en dat voel je.”

Heart Beet

frecioussap

De sapjes
Frecious verkoopt 3 smaken sap Carrot Care, Heart Beet, & Celery Slim.
Ik heb de sapjes getest en vond ze erg lekker, vooral Carrot Care. In elk sapje proef je duidelijk een smaak terugkomen en dat is de groente waaruit het sapje bestaat.
Carrot Care smaakt naar wortel, Heart Beet naar rode biet en Celery Slim naar selderij. De sapjes smaken heerlijk zoet, friszuur en tegelijk proef je de groentes er in terug. Wat ik zelf erg leuk vind is dat Roos echt aan alles heeft gedacht, zelfs de flesjes zijn gerecycled en BPA-vrij. De sappen zijn biologisch, vers & onbewerkt. De sappen zijn gekoeld of ingevroren om de voedingsstoffen optimaal te houden en ze worden opgestuurd in een doosje met koelelementen er in.

Carrot Care
carrotcare

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe