Glutenvrije en lactosevrije chocolade voor Sinterklaas (Vegan)

chocolade-sinterklaas-melk-glutenvrij-lactosevrij-vegan
Glutenvrije, lactosevrije Sinterklaas Chocolade bestellen kan via deze link

Het lijkt misschien nog ver weg maar over ongeveer 1,5 maand is Sinterklaas weer in ons land! De winkels liggen al weer vol pepernoten en de Chocoladeletters zijn ook alweer verkrijgbaar! Misschien wil je liever nog niet aan de koudere maanden denken maar het is een feit dat het weer eerder donker wordt en dat het niet lang meer zal duren voordat de feestdagen in de gezellige December maand er weer aan zullen komen! Gelukkig zijn er ook gezondere varianten Sinterklaas chocolade te koop die ook geschikt zijn voor mensen met bepaalde allergieën of intolerantie voor bijv. lactose of gluten. Ook is deze chocolade minder zoet waardoor het geschikter is voor mensen met een wisselende / schommelende bloedsuikerspiegel en is de Sinterklaas chocolade 100% plantaardig dus ook geschikt voor veganisten (de ‘Melk’ variant is met kokosmelk, daarnaast is er ook Puur en Wit). De Sinterklaas chocolade is zonder geraffineerde suikers en dat proef je! Het is gezoet met kokosbloesemsuiker en niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop en bevat daardoor ongeveer de helft minder suikers dan normale Sinterklaas chocolade (rond de 33 gram tegenover chocolade uit de supermarkt gemiddeld bijna 60 gram).
De chocolade is dus niet suikervrij want ook kokosnootsuiker is een suiker alleen dan geen geraffineerde suikersoort, alles wat 100% suikervrij is wordt vaak gezoet met zoetstoffen die helaas ook weer schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn.

glutenvrije-lactosevrije-sojavrij-chocoladeletter-kokosmelk

Vorig jaar was deze Sint chocolade van het merk Wiloco echt een groot succes en hebben we online veel verkocht in onze webshop! We hebben daarom besloten dit jaar op zoek te gaan naar nog meer gezonde(re), lekkere Sinterklaas chocolade en hebben nu Sinterklaas chocoladeletters lactosevrij, glutenvrij en sojavrij gevonden en daarnaast nog leuke Sinterklaas chocolade figuren ook deze Sinterklaas chocolade is vegan.
De Sinterklaas chocolade kan je bij ons online bestellen via deze link