pasen-chocolade-vegan-glutenvrij-lactosevrij

Voor de liefhebbers is er heerlijke Pasen Chocolade verkrijgbaar die ook geschikt is voor mensen met bepaalde intoleranties / allergieën, veganisten en ook voor de mensen die graag zo gezond mogelijk leven, maar toch iets lekkers willen voor de Pasen. Deze Pasen Chocolade is namelijk vrij van geraffineerde suikers en is veel vullender dan producten uit de supermarkt die vol suiker en e-nummers zitten en je kan het gewoon online kopen.
Mijn persoonlijke favoriet zijn toch wel de pure paaseitjes maar daarnaast zijn er ook wit en melk varianten verkrijgbaar en zelfs paaseitjes met Pralinevulling.
De Paaseitjes en Paashaasjes en andere Pasen chocolade zijn volledig biologisch en het is echte Belgische Chocolade (wat je ook wel proeft :P, het is echt heerlijk!)
Hieronder heb ik de voordelen van de Pasen Chocolade op een rijtje gezet tov gewone Chocolade Paaseitjes

paaseitjes-vegan-glutenvrij-lactosevrij-kopen-bestellen

Wiloco Chocolade Paaseitjes kenmerken & voordelen
– Biologisch
– Bevat geen geraffineerde suiker (gezoet met kokosbloesemsuiker en rijstsiroop)
– Veganistisch / vegan / plantaardig
– Bevat geen melk / lactose maar wordt wel verwerkt in een ruimte waar ook melk verwerkt wordt dus kan sporen van lactose bevatten

De Pasen chocolade is te bestellen via de link; Vegan Glutenvrije Lactosevrije Pasen chocolade bestellen

Het merk Wiloco heeft ook altijd Kerst Chocolade en Sinterklaas Chocolade in december en daarnaast nog een uitgebreid assortiment met onder andere Belgische Bonbons met Pralinevulling, Truffels, Zeebanket, Studentenhaver (Chocolade met noten en rozijnen), Caraquen Puur en Melk en vegan melk praline chocolade, vegan pure chocolade praline, vegan witte chocolade praline, vegan melk chocolade reep, vegan pure chocolade reep en vegan witte chocolade repen. Alles is zonder geraffineerde suikers, glutenvrij, lactosevrij en natuurlijk super lekker ♥

Dit jaar ook voor het eerst een variant te koop zonder noten en soja.
Deze chocolade is dus ook geschikt voor mensen met notenallergie of soja allergie, het is namelijk gegarandeerd sojavrij en notenvrij. Klik hier voor de chocolade van Magic Chocolates (Wiloco bevat wel soja en de praline variant bevat ook noten).

PS: Daarnaast is er nog andere lekkere vegan chocolade zoals Lovechock, So Free of Vivani.

Wil je op de hoogte blijven van mijn lekkere, gezonde recepten of informatie over gezond leven? Volg mij dan op facebook of meld je links aan de zijkant aan met je e-mail adres en ontvang een melding bij elke update van mijn site.

chanoe