Nu ik een tijdje in Spanje woon (Costa Calida) vind ik het wel leuk om wat restaurantjes uit te proberen met vegan opties. Ik eet zelf nu sinds een tijdje veganistisch en het is niet altijd makkelijk, ook al wordt het over het algemeen steeds makkelijker, sommige restaurants hebben nog geen ‘kaas’ gegeten van de Vegan wereld. Jammer, want het is juist vaak zo lekker eten! Het dwingt je om wat meer creatief te zijn met groente, noten, rijst, etc. en niet altijd maar terug te vallen op de standaard smaakmakers zoals kaas.
Vaak zijn vegan gerechten over het algemeen ook nog een stuk gezonder, alhoewel je natuurlijk ook genoeg vegan fastfood opties hebt en je vaak al naar een speciaal (bio & healthy) restaurantje moet om echt een gezonde lunch of diner te kunnen eten! Zelf vind ik bijvoorbeeld gewokte groenten met een gezond sausje heerlijk of een soort Vegan Buddha Bowl. Maar goed, je kunt me ook wakker maken voor minder gezonde dingen 😉 … zolang het eten maar lekker is en vegan dan ben ik al blij haha!

In het Mexicaanse restaurant Andale heb je een aantal vegetarische & veganistische opties op het menu staan zoals je hieronder kunt zien! En ik geef het eten een 7,5 a 8. Het is heerlijk eten en ook vrij gezond!

Ik weet niet precies meer wat wij hadden omdat we door de eigenaar wat dingen hebben laten samenstellen, volgens mij waren het Taco’s en daarnaast hadden we een salade en soort van nacho’s met tomatensalsa en avocado. De salade is niet echt een toevoeging aangezien het gewoon sla met tomaat, ui en mais is (als ik niks vergeten ben tenminste..), het is gewoon een basic salade ook zonder dressing oid. Een beetje extra salade kan wel lekker zijn als je met 2 of 3 mensen wat eten deelt maar in principe is dat niet echt nodig. Wat ik heel fijn vond hier is de sfeer in het restaurant, het restaurant is super mooi! En zelf vind ik Mexicaans eten (of alles wat pittig is) ook echt heerlijk! Dus het is zeker een aanrader!

Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit, natuurlijke voeding en meer van deze onderwerpen?
Kijk dan eens op mijn site www.chanoevandijk.nl
Mijn andere passie naast heerlijk vegan eten is namelijk readingen & healingen geven. Ik werk voornamelijk online en ik zou het geweldig vinden om voor mensen die likeminded zijn meer readingen te doen! Ik kan je ook inzicht geven in jouw patronen en helpen deze te doorbreken door je te helpen emotionele blokkades & trauma energie op te lossen! ♥ 
_____________________________________________________
English version down below!

Mexican Restaurant with Vegan options in La Manga del Mar Menor
There is a great Mexican restaurant with vegan options available in La Manga del Mar Menor. The restaurant is called Andale. I love spicy food and I would definitely give it a 7,5 / 8. There are more then enough options to choose from! We asked the owner to make us something vegan and we got the nachos with tomato salsa and avocado, salad (really basic, but nice if you want some extra veggies, personally I missed a dressing!) and probably some taco’s (I’m not 100% sure!). But the taste was really nice! I also loved the ambiance in the restaurant! It is cosy and just a chill vibe overall!

Are you interested in spirituality, natural nutrition and more of these topics?
Take a look at my site
https://chanoevandijk.nl/en/home-en/
My other passion besides delicious vegan food is giving readings & healings. I mainly work online and I would love to do more readings for likeminded people! I can also give you insight into your patterns and help you break through them by helping you to solve emotional blockages & trauma energy! ♥